Система розподілу прибутку підприємства: проблеми ідентифікації - Kuz, Vasyl (Житомирський державний технологічний університет, 2009)
Зважаючи на важливість процесу розподілу прибутку у виконанні ряду важливих завдань діяльності підприємства досліджено значення, складові елементи та особливості ідентифікації системи розподілу прибутку підприємства, проаналізовано особливості даного розподілу в альтернативних економічних системах
Keywords: прибуток; система розподілу прибутку; бухгалтерський облік; фінансові результати; напрями розподілу прибутку; принципи бухгалтерського обліку; облікова політика