Навчальний посібник для домашнього читання 4 курс - Павлович, Тетяна Іванівна; Гнатковська, Олена Михайлівна (Технодрук, 2021)
Навчальний посібник з домашнього читання містить комплекс завдань та вправ спрямованих на розвиток комунікативних навичок когерентного мовлення, використання сформованих діалогічних та монологічних компетенцій на систематизацію і розширення словникового запасу. Запропонований посібник призначено для студентів четвертого курсу факультету іноземних мов, що вивчають англійську мову як першу іноземну.
Сan you keep a secret?