Формування комунікативних умінь і навичок у молодших школярів в освітньому процесі - Шестобуз, Ольга (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
У статті розглянуто формування комунікативних умінь і навичок у молодших школярів в освітньому процесі
Keywords: комунікативні вміння; молодший школяр; формування комунікативних умінь