Невідоме про відомих : навч. посібник - Колтунович, Тетяна Анатоліївна; Чуйко, Галина Василівна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
У навчальному посібнику, підготовленому згідно з програмами курсів «Історія психології» та «Історія дитячої психології», викладено факти біографій відомих, мало знаних і забутих психологів кінця XVIII – початку XXІ століття, яких подарувала світу Буковина, аналізуються основні положення їх творчого спадку, концепції, погляди та ідеї. Матеріал подано у хронологічному порядку. Для студентів, аспірантів, викладачів і всіх, хто цікавиться історією психології та, зокрема, історією психології рідного краю.
Keywords: біографії психологів; Сюзанна Рубінштейн; Вільгельм Штекель; Ґеорґ Еліас Мюллер; Вільгельм Райх; Зоя Вассилько графиня фон Серецька; Дагоберт Давід Рунес; Iсидор Саввич Продан; Еріка Ландау (Шехнер)