Соціальна робота у сфері зайнятості населення : конспект лекцій - Mudryi, Yaroslav (My University, 2018)
Видання присвячене теоретичним та практичним аспектам регулювання сучасного ринку праці та зайнятості населення, діяльності соціальних служб, установ та організацій, забезпеченні соціального захисту, підтримці працездатного населення у сфері зайнятості та на ринку праці. Для студентів спеціальності «Соціальна робота».
Keywords: Соціальна робота, ринок праці, зайнятість населення, безробіття, соціальний захист безробітніх, Державна служба зайнятості