Проблема розумового виховання учнів у працях В. О. Сухомлинського - Бигар, Ганна; Варварич, Віталія (Чернівецький національний університет, 2021)
В статті розкрито різні аспекти проблеми розумового виховання в педагогічній системі В.О. Сухомлинського. Зокрема, розкрито думку педагога, що учитель повинен знати, що здоров‘я дитини, індивідуальні риси мислення, сильні і слабкі сторони розумового розвитку є важливі.
Keywords: розумове виховання, виховання, освітній процес