НАЦІОНАЛЬНА ІДЕНТИЧНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА СТАНОВЛЕННЯ ЗДОРОВОЇ ОСОБИСТОСТІ - Андрусяк, Таісія Ярославівна (My University, 2023)
Метою роботи було виявлення рівня здоров′я як фактора формування національної ідентичності української молоді, що забезпечує збереження та підтримання здоров'я, а також підвищення адаптаційних можливостей індивіда до змін соціального середовища, а також сприйняття себе активним членом українського суспільства з притаманними йому нормами та правилами.
Keywords: Національна ідентичність, особистість, становлення