РОЛЬ ЗАНЯТЬ ВОЛЕЙБОЛОМ У РОЗВИТКУ ФІЗИЧНИХ ЯКОСТЕЙ ТА ПОКРАЩЕННІ СТАНУ ЗДОРОВ’Я УЧНІВ - Прекурат, Олег; Тоненький, Петро (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
Одним з важливих питань поліпшення фізичного виховання є пошук ефективних засобів і методів, що сприяють прискореному розвитку фізичних якостей дітей. На думку фахівців, з цією метою варто широко використовувати різні види спорту, рухливі й спортивні ігри [1]. У цьому плані заняття з волейболу варто назвати одним з найефективніших засобів покращення фізичної підготовки та стану здоров’я учнів.