СПОЛУЧУВАНІСТЬ ОДИНИЦЬ НА ПОЗНАЧЕННЯ НЕВИЗНАЧЕНОЇ КІЛЬКОСТІ В РОМАНІ СОФІ КІНСЕЛА CAN YOU KEEP A SECRET? - Суродейкіна, Тетяна Валеріївна; Грижак, Людмила Михайлівна (European Scientific Platform, 2022)
Одиниці на позначення невизначеної кількості у досліджуваному романі переважно сполучаються зі злічувальними іменниками (169 зі 261, 65%), за ними у набагато меншій кількості слідують незлічувальні іменники (31 приклад, 12%) та прикметники (20 прикладів, 8%). Решта сполучень виявилися дуже мало чисельними.
Keywords: квантифікатори, одиниці невизначеної кількості, сполучуваність