Унікальні риси туризму в сільській місцевості на Дністровському водосховищі. - Баранецький, Богдан Юрійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У роботі проаналізовано особливості послуг сільського туризму. Охарактеризовано умови природного середовища та ресурси Дністровського водосховища. Досліджено ознаки розвитку рекреаційного центру на території Дністровського водосховища. Визначено перспективи розвитку водних видів туризму в зоні впливу Дністровського водосховища.
Keywords: водні види туризму, Дністровське водосховище, рекреаційні ресурси, туристичні ресурси, зона впливу, методи оцінки, цінові пропозиції, землі рекреаційного призначення, порівняльний аналіз.