СТРАХОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ - Кучерівська, Софія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Видання містить тестові завдання для самостійної перевірки знань з дисципліни «Страховий менеджмент». Завдання згруповані за темами і враховують знання, набуті студентами при вивченні дисциплін «Страхування», «Фінанси страхових організацій», «Страхові послуги», «Менеджмент». Передбачені мінікейси для апробації та перевірки різних шляхів розв’язання проблем. Для здобувачів освіти, які вивчають дисципліну «Страховий менеджмент», та усіх, хто цікавиться страховою справою.
Тестові завдання
Keywords: страхова компанія; менеджмент; аудит; ризик; планування; ресурсний потенціал; стійкість; інформаційне забезпечення; бізнес-план; комплаєнс; фінмоніторинг