Курсова, бакалаврська та магістерська роботи - Palanychko, Olha; Паланичко, Ольга Вікторівна; Yushchenko, Yuriy; Ющенко, Юрій Сергійович; Pasichnyk, Mykola; Пасічник, Микола Дмитрович; Nikolaev, Andriy; Николаєв, Андрій Миколайович; Настюк, Микола Григорович (ФОП Садовський С.С., 2021)
Видання містить рекомендації для методичної допомоги студентам закладів вищої освіти на всіх етапах виконання курсової, бакалаврської та магістерської робіт, розроблені на основі чинних на серпень 2021 року нормативно-методичних документів. Для студентів спеціальності 103 Науки про Землю (ОПП «Гідрометеорологія» та «Гідрологія») кафедри гідрометеорології та водних ресурсів географічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича і викладачами, які є науковими керівниками їх курсових, бакалаврських та магістерських робіт
Keywords: кваліфікаційна робота; курсова робота; бакалаврська робота; магістерська робота; правила академічної доброчесності; етичні норми; реферат; науковий керівник