Сучасний стан та шляхи удосконалення управління на прикладі "Клубу родинного відпочинку "Буковинська Троя" - Панцир, Єлизавета Едуардівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2025)
Розглянуто діяльність «Клубу родинного дозвілля «Буковинська Троя» як приклад ефективного поєднання традиційного сільського господарювання з сучасними туристичними, культурними та соціальними послугами. Акцент зроблено на аналізі управлінських процесів, фінансової стійкості, джерел доходу, фестивальної активності та соціально-реабілітаційних програм, зокрема проєкту «Школа здоров’я». Особливу увагу приділено реалізації методів та технології менеджменту: оцінці економічної ефективності діяльності підприємства, ролі маркетингових стратегій та їхнього впливу на відвідуваність і прибутковість. Робота містить розрахунки рентабельності інвестицій у сучасну рекламу, аналіз потенціалу зростання, а також виявлення ключових управлінських проблем, таких як нестача фінансової аналітики та слабка digital (цифрова) -присутність. Запропоновано стратегічні напрямки розвитку підприємства, включаючи модернізацію комунікацій, автоматизацію бізнес-процесів і диверсифікацію послуг. Результати дослідження можуть бути використані для підвищення ефективності схожих підприємств у сфері туризму та соціального підприємництва.
Current status and ways to improve management using the example of the “Bukovynska Troya Family Recreation Club”
Keywords: управління організацією, родинне дозвілля, Буковинська Троя, традиційні та сучасні напрями господарства