Переддипломна практика : методичні рекомендації - Івашко, Віктор Вікторович (Видавничий дім «Букрек», 2025)
Методичні рекомендації охоплюють ключові етапи та вимоги, що регулюють навчальний процес під час проходження переддипломної практики та її захисту. Вони містять: пояснення щодо її організації, індивідуального завдання, вимоги до оформлення звіту та презентаційних матеріалів, а також оцінювання результатів. Для студентів закладів вищої освіти галузі знань F «Інформаційні технології».