Методичні вказівки для семінарських занять з дисципліни «Глобальна економіка» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх спеціальностей - Shylepnytskyi, Pavlo; Белей (Belei), Cвітлана (Svitlana) (My University, 2021)
У методичних вказівках до семінарських занять наведено базові поняття до засвоєння тем, ситуаційно–аналітичні завдання, теми доповідей та рефератів. Методичні вказівки доповнено переліком основної та додаткової літератури, інформаційних ресурсів Internet. Методичні вказівки призначені для підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня усіх спеціальностей.
Keywords: Глобальна економіка; Глобалізація; Глобалістика