Гідрологія: збірник навчальних програм освітніх компонентів освітньо-професійної програми - Yushchenko, Yuriy; Ющенко, Юрій Сергійович; Palanychko, Olha; Паланичко, Ольга Вікторівна; Pasichnyk, Mykola; Пасічник, Микола Дмитрович; Nikolaev, Andriy; Николаєв, Андрій Миколайович; Настюк, Микола Григорович (ФОП Садовський С.С., 2021)
Навчально-методичне видання містить навчальні програми освітніх компонентів ОПП, а саме теоретичний курс, рекомендований практичний курс, індивідуальні науково-дослідні завдання та рекомендовані літературні джерела. Для викладачів закладів вищої освіти спеціальності 103 «Науки про Землю» ОПП «Гідрологія».
Keywords: навчальна програма; освітньо-професійна програма; освітні компоненти; теоретичний курс; індивідуальні завдання