ОПТИМІЗАЦІЯ ВИКОРИСТАННЯ ВОЛОНТЕРСЬКОГО РЕСУРСУ В ГРОМАДАХ - Антонюк, Іванна, Володимирівна (My University, 2023)
Актуальність дослідження аргументується необхідністю громад налагоджувати активну співпрацю з волонтерськими організаціями та розуміти методи роботи із добровольцями, враховуючи та задовольняючи потреби волонтерів. Результати дослідження будуть корисними у роботі громад з волонтерами в контексті їх рекрутинг, навчання та підготовки, координації та керівництва, супроводу, а також для усвідомлення важливості оцінки внеску волонтерів.
Keywords: Об’єднана територіальна громада; Внутрішньо переміщені особи; Органи місцевого самоврядування; Благодійний фонд; громадське об’єднання; Методика вивчення особистісної ідентичності