Фізичний практикум. Оптика. Методичний посібник - Курек, Ігор Геннадійович; Кінзерська, Оксана Володимирівна; Курек, Єлена Ігорівна; Маслянчук, Олена Леонідівна; Мельник, Володимир Васильович (My University, 2024)
Методичний посібник складений відповідно до програми курсу „Оптика” і містить інструкції до лабораторних робіт, які виконують студенти 2 курсу відділу “Фізика” навчально-наукового інституту фізико-технічних та комп’ютерних наук ЧНУ. Кожна інструкція містить необхідні теоретичні відомості, опис устаткування, яке використовується, хід виконання роботи та порядок обробки отриманих результатів, а також контрольні запитання та завдання.
Keywords: Фізичний практикум Оптика; Поляризація; ефект Фарадея; Голографія; Зорова труба Кеплера; Зорова труба Галілея; Інтерференція; Дифракційна гратка