Збереження репродуктивного здоров’я старшокласників у процесі підготовки їх до сімейного життя. - Mudryi, Yaroslav (My University, 2007)
Проаналізовано тенденції зміни сексуальної поведінки сучасної молоді у порівнянні з минулим. Розкрито фактори, що впливають на формування сексуальної поведінки та наслідки до яких вони призводять. Особливу увагу приділено необхідності запровадження спецільного курсу для старшокласників по підготовці до сімейного життя.
Keywords: підготовка до сімейного життя; сексуальна поведінка; статеве виховання; репродуктивне здоров’я; старшокласники