ПОЛІТИЧНА ЖУРНАЛІСТИКА - Нечаєва-Юрійчук, Наталія Вікторівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Методичні рекомендації розроблені на основі програми курсу «Політична журналістика» для студентів спеціальності С2 Політологія галузі знань С Соціальні науки, журналістика та інформація денної форми навчання факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Keywords: журналістика; політична журналістика; жанр; публіцистика; інтерв'ю; медіа; соціальні мережі; пропаганда; маніпулювання; блог; подкаст; журналістика даних