Розробка мобільного додатку “Покрівля будинку” - Бучинський, Андрій (My University, 2021)
У середовищі Android Studio за допомогою мови програмування Java розроблено мобільний додаток «Покрівля будинку», який призначений для розрахунку площі та орієнтованої вартості покрівлі даху. Додаток також дозволяє користувачу враховувати тип покрівлі