ЕФЕКТИВНЕ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ І КУЛЬТУРНИЙ ЛАНДШАФТ - Ходан, Галина; Присакар, Віталій (My University, 2021)
Сучасне природокористування базується на трьох основних складових - економічній, соціальній і екологічній. Формування поселенських систем в майбутньому вимагає дотримування вимог всіх складових сталого природокористування. Такі спроби оптимізувати поселенські ландшафти потрібно проводити вже зараз, адже не проведення таких заходів поглибить і ускладнить їх в майбутньому.
Присакар В, Ходан Г. (2021). Ефективне природокористування і культурний ландшафт. Культурний ландшафт як географічний феномен : Матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернівці, 23-25 вересня, 2021), 112-114.
Keywords: Природокористування; поселенський ландшафт