Створення власної мережі туристично-інформаційних кав’ярень та бренду на прикладі м. Чернівці - Шахматов, Євгеній Романович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
Тема розвитку туристичної індустрії на західній Україні, на даний момент, є крайнє актуальною через підвищений попит як закордонних туристів так і відчизняних туристів. В роботі досліджено сутність та значення понять «інформаційні центри» та «кав’ярня», розглянуто інформаційно-туристичну оснащеність туристичних місць закордоном, власну ініціативу та вирішення проблем, які були порушені під час роботи, концепт власного бренду, назву та логотип.
Keywords: туристично-інформаційний центр, кав’ярня, розвиток туризму, бренд, логотип, неймінг, назва бізнесу, закордонна ініціатива.