Окремі питання застосування арешту майна у кримінальному провадженні - Butyrska, Iryna (Журнал Східноєвропейського права, 2022)
Стаття присвячена дослідженню окремих питань застосування арешту майна у кримінальному провадженні. Проаналізовано проблемі питання, що виникають у даній сфері. Аргументовано необхід- ність законодавчого узгодження норм кримінального процесуального права з нормами права неплато- спроможності (банкрутства) та нормами виконавчого права.
Keywords: кримінальний процес; кримінальне провадження; арешт майна; заходи забезпечення кримінального провадження; банкрутство