Цивільне право (особлива частина) - Burka, Aliona; Protskiv, Nataliia; Кіріяк; Kiriiak, Оксана; Oksana; Halkevych, Serhii; Nykyforak, Volodymyr (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Посібник розроблено відповідно до робочої програми навчального курсу дисципліни «Цивільне право (особлива частина)» для спеціальності 081 «Право» та є завершеним навчальним виданням, достатнім для повного зивчення курсу «Цивільне право (особлива частина)». Видання містить: методичні вказівки до вивчення курсу; контрольні питання для самоперевірки знань здобувачів освіти; практичні завдання (казуси), розроблені з урахуванням судової практики; перелік рекомендованої літературі. Для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів.
Keywords: Цивільне право (особлива частина)