Домінантні чинники інтертекстуальності сценарію як оригінальної жанрової форми (текст В. Трубая «Сто тисяч за кохання») - Нікоряк, Наталія (ППВ «Нове слово», 2011)
Проаналізовано інтертекстуальні та інтермедіальні елементи сучасного сценарного тексту «Сто тисяч за кохання» В. Трубая, що виразно демонструєвеликі можливості сценарію як нової жанрової форми у полі цілісної літературної жанрової системи. Доводиться, що саме інтертекстуальність виступає ключовою ознакою, що вказує на певну спорідненість сценарного тексту із постмодерністським письмом.
Dominant features of intertextuality of the screen version as the original genre form (text "One hundred thousand for love" by V.Trubay)
Keywords: кіносценарій; інтертекстуальність; інтермедіальність; жанрова форма; постмодерністське письмо; В. Трубай; “Сто тисяч за кохання”