Виконання обов’язку щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України. - (:unkn) unknown (Чернівці, 2022)
Ч. 1 ст. 43-1 КК України встановлює, що не є кримінальним правопорушенням діяння (дія або бездіяльність), вчинене в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту та спрямоване на відсіч та стримування збройної агресії Російської Федерації або агресії іншої країни, якщо це заподіяло шкоду життю або здоров'ю особи, яка здійснює таку агресію, або заподіяло шкоду правоохоронним інтересам, за відсутності ознак катування чи застосування засобів ведення війни, котрі заборонені міжнародним правом, інших порушень законів та звичаїв війни, що передбачені міжнародними договорами, згода на обов'язковість яких надана ВРУ
Keywords: Виконання обов’язку щодо захисту Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України.