СУЧАСНІ АСПЕКТИ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «ЦИВІЛЬНИЙ ЗАХИСТ» У ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Романів, Людмила Вікторівна (Publishing House of Katowice School of Technology, 2020)
У статті розглянуто основні питання щодо необхідності внесення змін до принципів викладання циклу дисциплін, пов’язаних з безпекою людини, в умовах перебудови вітчизняної вищої школи на шляху її входження до єдиного Європейського та Світового освітнього простору.
Keywords: надзвичайна ситуація, небезпечний фактор, культура безпеки.