До питання інтерпретації категорії «правовий режим» в юридичній науці - Vakaryuk, Lyudmyla (Часопис Київського університету права, 2017)
Стаття присвячена висвітленню розуміння категорії «правовий режим» представниками юридичної науки. Автором наго- лошується, що різні підходи до дослідження, інтерпретації та розкриття такого правового явища, як «режим», повинні розгля- датися як такі, що доповнюють один одного і виявляють, власне, недоліки один одного.
Keywords: режим; державний режим; політичний режим; правовий режим; порядок регулювання