Кримінальне право Загальна частина - Zharovska, Halyna; Yushchyk, Olena (Чернівці, 2013)
У виданні на підставі Кримінального кодексу України 2001 року, досягнень науки кримінального права, судової практики висвітлено основні питання Загальної частини кримінального права України, розкриваються поняття, значення і система кримінального права, наукові основи інститутів Загальної частини кримінального права України. Посібник написаний з урахуванням останніх змін кримінального законодавства. Для викладачів, аспірантів і студентів вищих навчальних закладів, наукових і практичних працівників, а також усіх, хто цікавиться проблемами кримінального права.
Keywords: кримінальне право, кримінальна відповідальність, кримінальне правопорушення, покарання