Fachtranslation : Theorie und Praxis - Заполовський, М.В. (Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича, 2017)
Навчальне видання спрямоване на оволодіння теоретичним матеріалом із фахової комунікації та практику навичок усного і письмового перекладу. Основна увага приділяється глибокому засвоєнню та активізації фахової лексики через німецько-українське та українсько-німецьке розтлумачення. Посібник містить підбір німецьких і українських фахових різногалузевих текстів, а також лексичного матеріалу. Для студентів і викладачів факультетів іноземних мов, а також осіб, які вдосконалюють власні навички в галузі німецько-українського та українсько-німецького перекладу.