Реалізація регіональної програми поводження з вторинною сировиною на території Чернівецької області - Вірста, Денис Юрійович (My University, 2025)
Розглянуто стан поводження з відходами на території Чернівецької області до та після реалізації регіональної програми управління відходами; прослідковано перебіг впровадження запланованих заходів і проєктів; проаналізовано особливості роздільного збору сміття з акцентом на вторинну сировину та частку охопленого населення в даному процесі; проведено SWOT аналіз поводження з відходами на території регіону.
Keywords: відходи; вторинна сировина; регіональний план управління відходами; Чернівецька область