Математика для випускників ЗЗСО. Частина 1. Числа. Вирази. Повторювальний курс: навч. посібник. - Петришин, Роман Іванович; Житарюк, Іван Васильович; Колісник, Руслана Степанівна (Видавництво Людмила, 2020)
У посібнику викладено навчальний матеріал з математики ЗЗСО за такими змістовими лініями: числа, вирази. Його зміст відповідає державному стандарту базової і повної середньої освіти освітньої галузі «Математика». Теоретичний матеріал ілюструється значною кількістю розв’язаних задач різного ступеня складності. Особливу увагу приділено самостійній роботі.