Задачі з фізики та методика їх розв’язування - Курек, Ігор Геннадійович; Курек, Єлена Ігорівна; Олійнич-Лисюк, Алла Василівна; Струк, Ярослав Михайлович (My University, 2022)
Даний посібник – це збірник задач з трьох розділів загальної фізики (механіки, молекулярної фізики та електромагнетизму). Він містить методику та приклади розв’язування типових задач з детальним аналізом кожного розв’язку. Всі задачі для самостійного розв’язування мають відповіді, що дозволить студентам самостійно провести аналіз правильності отриманих результатів. Для студентів інженерних спеціальностей, які вивчають весь університетський курс фізики протягом лише одного року, і тому змушені багато працювати самостійно.
Keywords: задачі з фізики; механіка, молекулярна фізика, електрика; задачі з електрики; задачі з механіки; задачі з молекулярної фізики