Нормативно-правове регулювання оздоровчо-рекреаційної рухової активності людей похилого віку в Україні - Гакман, Анна Вікторівна; Андрєєва, Олена Валеріївна (My University, 2020)
У дослідження проаналізовані основні нормативно-правові документи, які регламентують оздоровчо-рекреаційну рухову активність людей похилого віку в Україні. Описано витоки нормативного регулювання проблем старіння населення України із міжнародних нормативних документів. Охарактеризовано Національну стратегію з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».
Keywords: похилий вік, рухова активність