Мікробіологія - Vasina, Liliia (My University, 2020)
У виданні подано короткі відомості про особливості морфологічної та ультраструктурної організації мікроорганізмів, основні процеси їх життєдіяльності та біологічної ролі в кругообігу речовин у природі. Застосовано методики проведення лабораторних робіт, які охоплюють техніку культивування мікроорганізмів, дослідження їх будови та процесів життєдіяльності, приготування нативних та фіксованих препаратів та відображено поля для оформлення результатів проведених експериментів.
Keywords: мікроорганізми, прокаріоти, особливості організації та життєдіяльності