Невербальні засоби на позначення емоційного стану мовця в художніх текстах сучасних українських письменників - Струк, Іванна Михайлівна; Вікованюк, Анна-Діана Федорівна (Чернівці: БДМУ, 2022)
У науковій розвідці проаналізовано невербальні компоненти на позначення емоційного стану мовця, що супроводжують як позитивні, так і негативні емоції героїв у творах сучасних українських письменників. Засоби омовлення таких невербальних елементів в тексті залежать від соціальних та особистісних характеристик мовця в різних комунікативних ситуаціях.
Keywords: невербальні засоби; емоційний стан мовця