ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ІНКЛЮЗИВНОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ - Білоус, Олена Василівна (НАІР, 2021)
У статті розглянуто особливості організації інклюзивного освітнього середовища в закладах загальної середньої освіти.
Keywords: інклюзія; інклюзивна освіта; інклюзивне середовище