Внесок українських літераторів у розвиток шкільництва в Галичині й Буковині (кінець ХІХ – початок ХХ ст.) - Гуйванюк, Микола Романович (My University, 2023)
ІСТОРИКО-КРАЄЗНАВЧА ДІЯЛЬНІСТЬ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ В УМОВАХ НОВОЇ УКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ. Збірник тез доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Івано-Франківськ, 18 травня 2023 р. / За наук. ред. М. Ю. Косила і А. З. Королька. Івано-Франківськ : Симфонія Форте, 2023. 281 с.
Keywords: Галичина, Буковина, шкільництво