КОМПОНЕНТНИЙ ДЕФІНІЦІЙНИЙ АНАЛІЗ ЛЕКСЕМИ COSY - Осовська, Ірина Миколаївна; Кричун, Анна Миколаївна (My University, 2024)
У цій статті проведено компонентний аналіз лексеми cosy з метою визначення поняттєвої складової та особливостей вираження концепту COSY в англомовній картині світу. Аналіз семантичних компонентів номінативної лексеми-імені концепту COSY досі не знайшов повного відображення в сучасних когнітивно орієнтованих лінгвістичних дослідженнях.
Keywords: концепт, структура концепту, концепт COSY, компонентний аналіз, поняттєва складова концепту