Структура фінансово-правового інституту - Vakaryuk, Lyudmyla (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2010)
Розкривається еволюція розуміння вченими юридичної конструкції правових інститутів взагалі та фінансово-правових зокрема, з’ясовуються характерні особливості структури фінансово-правових інститутів.
Keywords: юридична конструкція; правовий інституту; фінансово-правовий інститут; структура фінансово-правового інституту