Організація корекції результатів навчання молодших школярів у процесі вивчення початкового курсу математики - Кудрявцева, Світлана Юріївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У кваліфікаційній роботі досліджено проблему організації корекції результатів навчання молодших школярів у процесі вивчення початкового курсу математики; проаналізовано теоретичні засади означеної проблеми у педагогічній теорії та освітній практиці; розкрито сутність основних понять досліджуваної проблеми; з’ясовано стан здійснення корекції результатів навчання в практиці сучасної початкової школи; визначено специфіку та етапи реалізації корекційної діяльності суб’єктів освітнього процесу в системі уроків математики в початковій школі. Матеріали роботи можуть бути використанні вчителями початкових класів, викладачами закладів вищої освіти в їх професійній діяльності.
Keywords: післяконтрольна корекція навчальних досягнень; доконтрольна корекція учнівських помилок; структура уроку; урок математики; початковий курс математики; корекційна діяльність; корекція