PUBLIC SPEAKING: THE POWER OF PRESENTING - Сапожник, Ірина Володимирівна; Соловйова, Ольга Валентинівна (My University, 2021)
While choosing a perfect topic for your presentation you have to take into consideration three aspects: issues that you know and can thus prove your expertise, issues that you feel enthusiastic about and issues that your potential audience cares about.
Навчально-методичний посібник Public Speaking: the Power of Presenting має на меті сформувати знання та компетентності студентів з питань підготовки до публічних виступів з доповідями та презентаціями. В посібнику містяться рекомендації щодо теми, структури, мети, інструментів та особливостей матеріалу презентації, окремо виділяються психологічна підготовка до виступу, поради щодо вербальної та невербальної комунікації. Запропонований посібник призначено для студентів третього, четвертого та п’ятого курсів факультету іноземних мов, що вивчають англійську мову як першу іноземну.
Keywords: Public Speaking; Speech; Presenting; Presentation; Communication