БІЗНЕС-СТІЙКІСТЬ СУБ’ЄКТА ГОСПОДАРЮВАННЯ: ОСОБЛИВОСТІ ПРОЦЕСУ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА ПРІОРИТЕТИ УПРАВЛІННЯ - Терлецька, Юлія (My University, 2024)
У статті досліджено особливості процесу забезпечення та пріоритети управління бізнес-стійкістю підприємства. Доведено, що забезпечення оптимального рівня бізнес-стійкості безпосередньо впливає на збалансованість розвитку та рівень конкурентоспроможності товаровиробника. Встановлено, що оптимізація бізнес-процесів є дієвим інструментом забезпечення ефективності процесу функціонування підприємства у сучасних умовах, сприяє збільшенню прибутку та зростанню продуктивності, зниженню витрат, підвищенню рівня якості продукції та послуг з метою їхньої відповідності потребам споживачів. Визначено інноваційні пріоритети стратегічного розвитку підприємств олійно-жирового комплексу, а також обґрунтовано шляхи підвищення бізнес-стійкості вітчизняних суб’єктів господарювання у сучасних умовах.
BUSINESS SUSTAINABILITY OF THE BUSINESS ENTITY: FEATURES OF THE SECURITY PROCESS AND MANAGEMENT PRIORITIES
Keywords: бізнес-стійкість підприємства, управління бізнес-процесами, життєздатність товаровиробника, чинники забезпечення бізнес-стійкості, інноваційні пріоритети стратегічного розвитку підприємства.