Алгоритмізація та програмування - Довгунь, Андрій Ярославович; Яцько, Оксана Мирославівна; Карачевцев, Артем Олегович (Технодрук, 2024)
У посібнику подані короткі теоретичні відомості з програмування мовою С++. Наведені практичні завдання, типові приклади виконання таких розділів навчальної дисципліни «Алгоритмізація та програмування», як реалізація лінійних розгалужених та циклічних алгоритмів, робота з одновимірними та багатовимірними масивами, вказівниками, рядковими змінними, основи модульного програмування, використання статичних і динамічних структур тощо. Для студентів спеціальності «Комп’ютерні науки».
Практикум
Keywords: Програмування, алгоритмізація, С++, алгоритми