Наукові основи харчових технологій : навч.-метод. посібник - Федоров, Віктор Михайлович; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Наукові основи харчових технологій». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології».