СТРАХОВИЙ БІЗНЕС - Федишин, Майя Пилипівна; Попова, Любов Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить методичні вказівки для самостійної роботи студентів під час вивчення курсу «Страховий бізнес» – вступ, план лекцій, основні терміни і поняття, завдання для самостійної роботи, практичні завдання, питання підсумкового контролю, критерії оцінювання результатів навчання, методичні рекомендації до виконання науково-пошукових робіт, список рекомендованої літератури. Для студентів усіх форм навчання галузі знань 07 «Управління та адміністрування», спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» закладів вищої освіти.
Методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу
Keywords: страховий бізнес; страхова послуга; страхова компанія; ринок страхування; Life страховики; non - Life страховики