Облік, аналіз, аудит і оподаткування: тестові завдання: навчально-методичний посібник - Kovalchuk, Tetyana; Verhun, Andrij; Kostash, Tetyana; Nykyforak, Iryna; Prodanchuk, Myhajlo (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Викладено систему тестових завдань різного ступеня складності з обов’язкових навчальних дисциплін циклу професійної підготовки спеціальності 071 «Облік і оподаткування». Розроблені тестові завдання можуть бути використані з метою перевірки та закріплення набутих у ході навчального процесу знань як під час проведення практичних занять, так і для самостійної роботи студентів. Для здобувачів і викладачів ЗВО економічних спеціальностей галузі знань 07 «Управління та адміністрування», а також широкого кола зацікавлених користувачів у сфері обліку, аналізу, аудиту і оподаткування.
Keywords: бухгалтерський облік (теорія); фінансовий облік; управлінський облік; звітність підприємства; облік і звітність в оподаткуванні; теорія економічного аналізу; аналіз господарської діяльності; аудит