Розвиток творчих здібностей учнів початкової школи на уроках мистецтва - Шестобуз, Ольга (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
У статті розглянуто особливості розвитку творчих здібностей учнів початкової школи на уроках мистецтва.
Keywords: творчі здібності; здібності; молодший школяр