РОСЛИННИЦТВО - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
У посібнику наводяться теоретичні відомості про основні ботанічні, біоекологічні та господарські характеристики рослин польової культури. Запропоновані практичні роботи дозволять установити головні біоморфологічні риси, особливості біології розвитку, різноманітність і господарсько-виробниче значення основних представників рослин польової культури, які вирощуються в грунтово-кліматичних зонах України. Для студентів ВНЗ спеціальностей 201 – Агрономія.
Keywords: рослинництво; групи рослин польової культури; підвиди; ботанічна характеристика; біологічні особливості; посівний матеріал